Klinknagelpistolen

Filters
Art. Nr: 515.3101-R006P
Details
  • Gewicht [g]: 52
  • voor artikelnummer: 515.3101
  • Conditie: Geheel nieuw
-29%
5,14 €
7,24 €**
incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Momenteel niet in voorraad
Meld wanneer in voorraad
Resultaten per pagina: 15

Een popnagel pistool is handmatig gereedschap om delen samen te voegen van plaatstaal of andere materialen, bijvoorbeeld staal en hout. De verbinding die gemaakt wordt kan erg goed tegen thermische belasting en trillingen.

Popnagel pistool: 6 leuke feitjes

  1. Sommige modellen hebben een spantang en wordt gebruikt bevestigingen aan te brengen die u aan de ene kant kunt bereiken. Deze houden de popnagel vast, duwen erop en klinken ze vast. Andere modellen hebben een schroefstang die u in het uiteinde van de nagel plaatst. Op deze manier maakt u een verbinding die uit te nemen is.
  2. Via de online winkel ziet u modellen van aluminium of staal. De stalen modellen zijn erg sterk en hebben vaak een coating van chroom. Aluminium modellen wegen niet veel en kunnen niet gaan roesten.
  3. U bent in staat een model te nemen waarbij de kop kan draaien of gefixeerd is. De vaste modellen staan vaak kaarsrecht op het handvat. De draaiende modellen kunt u plaatsen onder een hoek van 360 graden, u kunt deze goed in een krappe ruimte gebruiken.
  4. Er zijn handmatige, hydraulische, elektrische en pneumatische popnagel pistolen. Handmatige modellen kosten niet veel en kunt u gebruiken voor kleine klusjes, alle andere modellen kunnen veel langer belast worden. Pneumatische en hydraulische modellen leveren uitstekende prestaties en worden vaak professioneel ingezet.
  5. Voordat u begint met de klus moet u het onderdeel in de bankschroef plaatsen, daarna kunt gaten boren. De maat moet overeenkomen met de lengte en de diameter van de popnagel. Denk eraan dat sommige modellen werken met specifieke spullen zoals aluminium of koper.
  6. Als u klaar bent moet u het gereedschap met een schone en droge lap reinigen, bewaard u het apparaat op een plek waar het niet vochtig is. Men adviseert om regelmatig in te smeren met machineolie zodat het niet gaat roesten.

Goedkoop en slim spullen kopen via de online winkel van autoonderdelen24.be

Zoekt u een popnagel pistool of een ander artikel om uw auto te repareren? Kijk dan eens in de online winkel van autoonderdelen24.be. Onze deskundigen van de klantendienst staan altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en helpen u graag om het gewenste artikel te bestellen. Wij zorgen dat u bestelling snel wordt bezorgd.

Buitengewoon gunstige
Blijvend lage prijzen en goede service op autoonderdelen24.be
Gratis verzending
Kostenvrije verzending binnen België bij aankopen van meer dan 150,00 € behalve bij het bestellen van volumineuze goederen, inruilartikelen of banden.
Betalingsmethode
Verschillende betaalmethoden zoals PayPal, creditcard, vooruitbetaling, contant of onder rembours.
Breed scala
U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 500.000 onderdelen.